شیراز- خبرگزاری ایرنا- بنیاد فرهنگی بینالمللی مادر با توجه به اهداف، منشور و شاخصهای خود فراخوان انتخاب مادران نمونه ایران را اعلام کرد.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی بینالمللی مادر یکشنبه در گفتوگو با ایرنا تبیین جایگاه و نقش مادر را از اولویتهای این بنیاد دانست و اولویت دوم را شناسایی، بازآفرینی، تجلیل و تقدیر از مادران سراسر کشور و جهان اعلام کرد.
غلامرضا محمدی عنوان کرد: انتخاب مادران نمونه کشوری براساس اهداف این بنیاد صورت میگیرد. وی شاخصهای مادر نمونه را برشمرد و بیان داشت: مادر نمونه در درجه اول باید فرزند شایستهای برای والدین خود باشد، او باید بانویی همدل، همراه، همکار، مهربان، باوفا و سنگ صبور همسرش باشد، مادر نمونه باید وظایف و مسئولیتهای مادر در قبال فرزندانش را به نحو احسن و شایستهای انجام داده باشد؛ همچنین بایسته است شهروندی خوب، مردمدار و الگویی برای دیگران باشد. مادر نمونه باید در زندگی شخصی، خانوادگی، اجتماعی، کار شاخص و متفاوتی که در جامعه اثر مثبت داشته، انجام داده باشد.
محمدی اظهار داشت: عموم علاقهمندان میتوانند رزومه مادر نمونه را به همراه اطلاعات تماس به آدرس ایمیل info@mothersfoundation.ir یا شماره واتساپ ۰۹۱۷۰۴۷۹۳۹۳ ارسال کنند؛ همچنین شماره تماس ۲-۰۷۱۳۲۲۸۸۴۴۰ داخلی (۱۰۸) برای کسب اطلاعات بیشتر در اختیار است.
آثار ارزشمند ادبی درباره مادر کتاب میشود
مدیرعامل بنیاد فرهنگی بینالمللی مادر در ادامه از گردآوری آثار ارزشمند ادبی در وصف مادر نیز خبر داد. محمدی افزود:این بنیاد در صدد است به منظور مانایی آثار فرهنگی، مقاله، داستان، دل نوشته، شعر و خاطره آثار ارزشمند همه اقوام ایرانی و ادیان الهی را درباره بزرگداشت مقام والای مادر جمعآوری و منتشر کند. وی از صاحبان آثار برای ارائه مطالب خود دعوت کرد و افزود: آثار برگزیده در مراسمی تقدیر خواهد شد.
بنیاد بینالمللی مادر در یازدهم مهرماه سال ۱۳۹۳ در شیراز راهاندازی شد و یکی از اهداف آن قدردانی از مادران نمونه است. این بنیاد، نهاد فرهنگی بینالمللی است که به صورت غیر دولتی فعالیت و اهداف هفت گانهای را دنبال می کند. ارتقا و بازآفرینی ارزشهای قداست آمیز مادر از منظر خانوادگی، اجتماعی و فرهنگی، تببین و تاثیر نقش مادران در ساختن جامعهای ایده آل، پُررنگ کردن مسئولیتهای جامعه به ویژه فرزندان در قبال حقوق مادران، آموزش مسئولیتهای خطیر مادری به زنان جوان در قبال فرزندان و رفتار متقابل آنان نسبت به مادران در زمره این اهداف هفت گانه است.
همچنین ایجاد مراکز مشاوره برای مادران، فراهم آوردن زمینه آموزش از مهد کودک تا دانشگاه و نیز انتخاب مادران نمونه و برگزاری آیین نکوداشت در هر ۲ سال یک بار از جمله اهداف این بنیاد است. این بنیاد، تا کنون در ۷۴ کشور جهان نیز به ثبت رسیده است.
منبع خبر: خبرگزاری ایرنا